Dagbesteding

OVER DE DAGBESTEDING

Wij vinden dat iedereen in de samenleving het verdient om het verhaal achter ons voedsel te leren kennen. Mensen die kwetsbaar in de maatschappij staan, krijgen bij ons een plek om kennis te maken met een gezonde leefstijl. Een leefstijl met het oog op vers en lokaal eten en een gezonde afspiegeling van de maatschappij zoals deze hedendaags is, dicht bij de consument en de bedrijvigheid van het dorp. Middenin het dorpsleven bieden wij een veilige setting waar structuur en rust voorop staan. Wij ondersteunen en begeleiden mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en ouderen met of zonder dementie.

DE WERKZAAMHEDEN

Binnen de dagbesteding bieden wij een groot scala aan

 werkzaamheden in de verswinkel en brasserie aan. Bij ons staat plezier en ontwikkeling voorop. Heeft uw zoon of dochter behoefte aan een fijne werkplek met aansluitende ondersteuning en begeleiding? Kent u iemand die door-of uitstroomt naar dagbesteding of bent u dit zelf? Bekijk dan hieronder of er een passende functie tussen zit en informeer naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons via 06 4367 5145 of vraag ernaar in Het Ambacht Ruinerwold.

Wij vinden dat iedereen in de samenleving het verdient om het verhaal achter ons voedsel te leren kennen. 

Bekijk hier onze flyer