Brasserie & Brouwerij

BRASSERIE & Brouwerij

Wist je dat een brasserie van oudsher haar oorsprong vindt in het Duitse Brauhaus? Een
brouwerij waar het bier ter plekke kon worden geconsumeerd. Deze constructie zetten wij
voort. De vader van Nick, Peter van den Pol, heeft naast het melkveebedrijf een grote passie
voor het brouwen van bier. Waar dit eerst nog werd gedaan in de berging van het melkveebedrijf, gebeurt dit nu in de brouwerij van Het Ambacht. Elke vrijdag brouwen we bier. Vanuit de brasserie en de verswinkel kunt u zien hoe het bier gebrouwen wordt. Tegelijkertijd kunt u heerlijk genieten van een speciaalbiertje in de brasserie of op ons buitenterras.

In de brasserie serveren we lokale delicatessen en zelfgemaakt gebak. Onze poffertjes en pannenkoeken bevatten ons eigen gezaaide en geoogste boekweit uit het natuurgebied Holtingerveld in Havelte. Wandel er binnenkort langs en neem een kijkje bij het mooie witte veld met de bijenkast. Want hoe leuk is het om te weten waar uw voedsel vandaan komt? Genieten van de natuur doen we al en wordt nog leuker als we het ook begrijpen.

In de brasserie komt de herkomst van voedsel en plezier samen. U kunt in onze brasserie direct onze producten proeven en beleven. Het Ambacht garandeert u vrolijke en behulpzame bediening. Zij werken vol enthousiasme en hebben net even wat meer ondersteuning en begeleiding nodig. Kom gezellig langs om de sfeer te proeven!

Meer vragen over de brouwerij? Neem gerust contact op met Peter: 06 2727 2676

Voor de reserveringen in de brasserie, informatie over bier- en wijnproeverijen of een kookworkshop neem contact op met Nick: 06 4038 2246